Välkommen till Safirens hemsida!

Safiren är ett mindre företag som bl.a. säljer egen tillverkade produkter och återförsäljare till andra produkter via E-handel.

Det kan tillkomma nya produkter vart efter tiden går.
Om jag hittar produkter jag tycker är bra eller börja tillverka något
nytt.

Alla priser hittar ni under Beställning!

Det har varit problem med mail servern som har varit utsatt för SPAM attacker.

Så de har ändrat till hårdare inställningar. Trodde alla inställningar var korrekt nu så att mailen fungerar igen! Men visa sig att det påverkar Beställnings formuläret som inte kan skicka beställningen. Får ni Error meddelanden, så maila istället. Men hoppas att det ska fungerar igen efter måndag!

Tyvärr hinner jag inte med, att aktivt uppdatera hemsidan som jag gjorde förr om åren! Har för mycket att göra och har även ett nytt jobb på halvtid utöver allt annat!

Multiverktyget "HorseTool"

Jag har tagit på mig att göra och sköta hemsidan till:

Nystartad 2011! Bliðfari Islandshästförening - med säte i Norrtälje

   NYHET!!!

Det har visat sig att Prob Super Krämen är jätte bra mot solbränna/solskador! Om du smörjer i tidigt skeda så slipper du flaga huden och krämen lindrar svedan!!!

Nyheter!

PROB Hov Balsam och PROB Sur Stråle sticks 

Har gjort om hela sidan om PROB Produkterna då det har kommit många nya produkter!

Återförsäljare till Ekholms PROB-Produkter!
Läs mer under produkter!

Nya produkter inlagda!

Den super absorberande Häst och Hund Handduken "Trasan".

Häst Handduken finns i 2 färger och Hund Handduken i 4 färger.

Mer information och bilder finns under produkter.

Tips! Folksam har en billig försäkring för ryttare som gäller både vid ridning och vid hantering. Kostar 150:-/per person och år eller 300:-/per år för hela familjen.

För dig som rider

Många som umgås med hästar har inte ett tillräckligt skydd och just hästsport kan ge allvarliga skador vid olyckor. Med Hästsäker får du ersättning vid olycksfall och den gäller all verksamhet med hästar.

Nu testar jag en ny gästbok som har skydd mot spam och är gratis!
Tyvärr kunde inte de gamla inläggen följa med!

Jag har en symaskin så jag kan brodera!

Har lagt upp i beställningsformuläret om brodyr. Lägger upp bilder på brodyr vart efter jag gör nya som inte är allt för lik andra i fotogalleriet sömnad. Finns även bild på de 8 olika typsnitten som finns inlagda i symaskinen. Det går att få andra typsnitt, finns en hel del i designprogrammet på datorn.

Man kan gå in på Beställning för att kolla mer om färger, priser, brodyr, hur texten skall skrivas mm, utan att behöva beställa något.

 Fotogalleri Sömnad.

AtlasProfilax behandling för oss människor!
(Har gjort underverk med min onda rygg och kropp!!!)

Den översta halskotan, atlas, är felroterad hos nästan alla människor. På grund av felrotationen är ryggmärgen, olika hjärnnerver och andra nervbanor utsatta för ett permanent tryck.

I dag känner vi även till atlaskotans betydelse för vår hälsa och vår själsliga jämvikt. Atlas är porten genom vilken hjärnnerverna och mycket fina nervbanor, blodkärl, ryggmärg och ryggmärgsvätska banar sig väg ur det stora nackhålet. En felroterad atlas kan leda till insnörning, cirkulationsrubbningar och ett minskat eller felaktigt informationsflöde mellan huvudet och kroppen. Den sunda jämvikten kan rubbas. Felrotationen kan även leda till problem med ryggraden i sin helhet. Detta kan i sin tur påverka muskler, ögon, öron, käke, nerver, blodomlopp, jämviktsorgan och inre organ. Ryggraden måste dessutom kompensera atlaskotans felställning ända ner till iliosakralleden.

Eftersom varje kota står i relation till inre organ och till känslomässiga mönster kan en sådan snedvridning av vår inre axel även få psyket och själen att förlora jämvikten.

Läs mer här!

Fibromyalgi

Läs mer om fibromyalgi på denna sida.

Copyright © 2004 Safiren. Med ensamrätt.
Senast uppdaterad: 2012-05-27